شناخت تفاوت ها در تعیین فرآیند تکثیر سی دی برای پروژه های شما می تواند نقش مهمی را ایفا کند. دو روش برای تولید و تکثیر سی دی از یک نسخه اصلی (master CD) وجود دارد. این دو روش شامل تولید سی دی با استمپر و تولید سی دی با داپلیکیتور است. تکثیر سی دی با داپلیکیتور نه تنها با فرآیند تکثیر سی دی با استمپر متفاوت است بلکه محصول نهایی نیز واقعا تفاوت دارد. هدف این مقاله برای روشن شدن تفاوت ها است و به شما در تصمیم گیری در مورد استفاده از روش نسخه برداری و زمان استفاده از تکثیر سی دی کمک می کند. در فرایند تکثیر سی دی خود به این نکته توجه کنید که تکثیر غیر قانونی پیگرد قانونی دارد و حتما برای فرایند تکثیر خود باید مجوز تکثیر داشته باشید.
با کاهش قیمت برای سی دی ها و دی وی دی های رایانه ای نسبت به دیگر تکنولوژی ها، تکثیر سی دی در حال حاضر مناسب و مقرون به صرفه است. به عنوان مثال رایت سی دی یا رایت دی وی دی اصطلاح دیگری است که مردم برای استفاده از این روش برای ساخت نسخه های دیگری از دیسک خود استفاده می کنند. صنعت کپی دیسک ترجیح می دهد آن را به عنوان تکثیر سی دی بشناسیم و تفاوت های روش های تکثیر سی دی را بدانیم. مهم نیست که در ادامه کدام روش را برای تکثیر دیسک خود انتخاب می کنید، در نهایت به یاد داشته باشید که دیسک های شما باید برچسب داشته باشند. چرا؟ ساده است، شما باید بتوانید تشخیص دهید که اطلاعات بر کدام سمت دیسک کپی شده است. شایع ترین نشانه گذاری روی صفحه نمایش، استفاده از ابریشم است اما برچسب های حرارتی، جوهر افشان و چاپ شده نیز وجود دارد. هر کدام از برچسب ها کیفیت متفاوت و قیمت گذاری متفاوتی را ارائه می دهند.
تکثیر سی دی شبیه به چاپ و رایت سی دی در رایانه شخصی شما است. ضبط کننده سی دی و یا دی وی دی اطلاعات از دیسک اصلی را استخراج می کند و آن را به یک دیسک خالی کپی می کند. تفاوت بین چاپ سی دی چندگانه در یک دستگاه تکثیر سی دی و رایت یک دیسک در دسکتاپ کامپیوتر شما این است که در دستگاه تکثیر سی دی برج هایی وجود دارد که چندین درایو سی دی بر روی آنها نصب شده است و به طور همزمان می توانند تعداد بالایی از دیسک را کپی و تکثیر کنند. پس از آنکه تمام اطلاعات به CD / DVD-R خالی نوشته شد، اطلاعات با master CD تطابق داده می شود و روند چاپ دی وی دی در تعداد بالا اینگونه کامل می شود. در این رابطه تفاوت هایی نیز وجود دارد و گاهی اوقات آنها بر محصول نهایی تاثیر می گذارند. واقعیت این است که بیشتر تفاوت ها و تاثیرات را بر تجهیزات بازیابی پس از فرآیند تولید می بینیم. دی وی دی پلیرهای قدیمی تر ( دستگاهی که به تلویزیون شما متصل شده) گاهی اوقات مشکلات پخش دیسک های داپلیکیتور را تجربه می کنند اما به ندرت با دیسک های استمپری مشکل دارند (به ندرت به این معنی نیست که هرگز مشکل پیدا نخواهند کرد). افراد دیگر بر این باور هستند که یک دیسک صوتی استمپر بهتر از یک دیسک صوتی داپلیکیتور است. این بار در دیسک های صوتی تفاوت آنچنان زیادی وجود ندارد اما ممکن است کمی متفاوت باشند. به یاد داشته باشید، این یک نوار آنالوگ نیست، دیسک موسیقی دیجیتال در هر صورت دیسک موسیقی دیجیتالی است که فرقی نمی کند با چه روشی تکثیر شده باشد. تصمیم شما برای تولید سی دی با استمپر و داپلیکیتور باید بر مبنای مقدار، زمان و قیمت باشد.
" آیا بین تولید دیسک با استمپر داپلیکیتور تفاوتی وجود دارد ؟ " این یک سوال است که ما اغلب در Copycats Media ( گروه هایی که کار چاپ و تکثیر دیسک ها را ارائه می دهند) می شنویم. اگر ما این اصطلاح را با یک مشتری روشن نکنیم، گاهی اوقات آنها یک محصول را در حالی که دیگران انتظار دارند، درخواست می کنند و این درخواست با هدف آنها مغایرت دارد. به همین دلیل مهم است که تفاوت را بدانیم.
در حالی که هر دو فرایند استمپر و داپلیکیتور چندین مزیت را به نوبه خود ارائه می دهند، می توانند بسته به نوع سرویس مورد نیاز خود، اشکالاتی نیز داشته باشند. در ادامه این مقاله معایب و مزایای هر دو روش استمپر و داپلیکیتور را به صورت جداگانه برای شما شرح می دهیم تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
اگر شما نیاز به کمتر از 5000 دیسک دارید و زمان کمی دارید و عجله دارید، از داپلیکیتور استفاده کنید! اگر زمان برای شما مقوله بسیار مهم نیست و به تعداد دیسک بیشتری نیاز دارید ممکن است تولید سی دی با استمپر بیشتر مناسب کار شما باشد. از لحاظ کیفیت صوتی و تصویری تجارب مصرف کنندگان می گوید که دیسک های استمپر مشابه با دیسک های داپلیکیتوری هستند. بهتر است با یک شرکت تماس بگیرید که بتواند برای شما یک گزینه مناسب باشد. این گزینه کمک خواهد کرد تا مطمئن شوید که شما پروژه خود را به نحو احسن دریافت می کنید. تفاوت نهایی در دیسک ها تنها یک مسئله سازگاری جزئی بین این دو فرایند است. دیسک تولید شده با روش استمپری در همه دستگاه های پخش سی دی و درایوهای کامپیوتر کار خواهد کرد. اما یک دیسک داپلیکیتور شده در دستگاه هایی کار می کند که یک دیسک CD-R یا DVD-R را بخواند. تقریبا تمام دستگاه ها و رایانه های مدرن می توانند این فرمت را پخش کنند. به طور خلاصه، تفاوت بسیار کمی بین یک دیسک تولید شده با روش استمپری و یک دیسک تولید شده با روش داپلیکیتوری وجود دارد. به غیر از تفاوت در محصول نهایی این دو روش تکثیر، مهمترین عوامل در انتخاب روش مناسب دو عامل زیر است که باید در ابتدا این دو را در نظر گرفت.
آدرس: تهران - خیابان جمهوری بعد از باغ سپهسالار روبروی سینما اروپاپلاک119مجتمع فولادی واحد21
تماس : 33949723 -33956309
همراه (تلگرام) (واتس آپ): 09122454592
javaheriprint@yahoo.com